Annonce:

Lagde gadedrifting-video på Youtube: 7 biler beslaglagt i nat

Det kan gå grueligt galt, hvis du lægger videoer af gaderæs på nettet. I nat er syv danske biler beslaglagt!

En eller flere Youtube-videoer med blandt andet gadedrifting er nu blevet en del af bevismaterialet for Fyns Politi, der i nat har lavet en større aktion mod forskellige adresser på Fyn og i Jylland. Aktionens formål var at beslaglægge biler, som er blevet brugt drifting og/eller kap- og væddeløbskørsel, som det hedder sig.

Otte personer er sigtet i sagen, og syv biler er altså beslaglagt. Det fortæller Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Politikommissær Anders Brahe kalder aktionen for en stor succes:
“Aktionen i nat gik som planlagt. Vi har et mål om at ramme det miljø, der arrangerer og kører ulovligt gaderæs ved at beslaglægge køretøjerne og sigte ejerne for vanvidskørsel, som giver ubetinget fængselsstraf første gang samt ubetinget frakendelse af førerretten i 3 år. Med denne type indsats ønsker vi at sende et kraftigt signal om, at hverken politi eller borgere tolerer farlig og utryghedsskabende adfærd i trafikken.”

Anders Brahe fortsætter:
“Ulovligt gaderæs er utryghedsskabende og generende for de borgere, der bor og færdes i de områder, hvor der køres gaderæs. Ydermere er gaderæs farlige, fordi der er tale om vanvidskørsel på offentlig vej i køretøjer, der ofte er ulovligt manipuleret og ikke overholder retningslinjerne for, at et køretøj skal være forsvarligt, sikkert og lovligt indrettet.”

Boosted har set de pågældende videoer og dokumenter fra retten i Odense, men af hensyn til de implicerede ønsker vi ikke at linke til dem her i artiklen.

Alle de sigtede var mænd i alderen 18 til 26 år og bosiddende på Fyn og i Jylland.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler