Producer: “Fast and Furious skal tilbage til rødderne”


Back to basics eller tilbage til rødderne. Det er, hvad Fast and Furious-producer Neal Moritz gerne ser ske for serien.

Vi kan nok godt regne med at Fast and Furious-fortællingen slutter i et brag af i en finale med del to af den 10. film i 2024. Måske endda helt ude i rummet. Men derefter? Ja, hvem ved. Hvis man spørger filmens producer Neal Moritz skal universet gerne gå tilbage til rødderne.

Altså hurtige biler og gaderæs tilsat lidt Hollywood-magi. Det fik Moritz i hvert fald sagt, da han medvirkede i podcasten The Town, hvor snakken faldt på universets fremtid.

– Helt ærligt så vil jeg fremadrettet gerne lave noget mindre. Jeg vil gerne begynde, der hvor vi gjorde dengang. Jeg synes, det er en interessant vej at gå. Jeg kan godt lide at prøve at gøre noget anderledes, og så tror jeg bare, det er, hvad publikum efterspørger lige nu.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Om det så rent faktisk betyder, at vi får et spin-off af serien, som går tilbage til F&F’s oprindelse. Ja, det ved kun holdet bag. Men vi ved, at de foreløbig to sidste film skal instrueres af Justin Lin. Den samme mand som står bag syv F&F-filmene.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk