Politiet: Pas på, i denne uge jagter vi disse bilister!

Foto: presse-fotos.dk

I denne uge er politiet ekstra meget på vejene. I Syd- og Sønderjyllands Politikreds vil man taxa-grønt til livs.


Det skal være slut med at køre over for taxa-grønt. I hvert fald i denne uge og det specielt i Syd- og Sønderjyllands Politikreds. Det oplyser politikredsen i en pressemeddelse.

– Det er ikke blot ulovligt at køre frem, selvom der ikke er grønt. Kørslen skaber også farlige situationer i trafikken, både for den, der kører over for gult og rødt, og for de øvrige trafikanter, hvis liv og førlighed bliver udsat for fare, understreger lederen af politikredsens færdselsafdeling, vicepolitiinspektør Knud Reinholdt, der tilføjer:

– De gule og røde lys giver forudsigelighed i trafikken, og sikrer, at den glider regelmæssigt. Derfor er det en billig pris at betale, at skulle holde nogle sekunder i krydset og vente på grønt lys.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kører man over for gult, og er der ingen grund til det, koster det 1.500 kr. i bøde. Vælger man at vente så længe, at lysreguleringen skifter til rødt, løber bøden op i 2.000 kr. Samtidig udløser det en bøde.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk