Politiet advarer: Disse bilister skal passe på forlygterne

Foto: Rigspolitiet

Nogle bilister har over den seneste tid oplevet ikke at kunne have deres forlygter i fred. Nu advarer Nordsjællands Politi.

Pas på forlygterne.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Så kort er en ny opfordring fra Nordsjællands Politi til en række Porsche-ejere. I løbet af i år er politikredsen blevet ramt af en kedelig tendens. Alene i årets første 10 måneder har politiet modtaget 47 anmeldelser om stjålne forlygter. Det skriver politikredsen i et opslag på Facebook.

Ifølge politiet er tyverierne typisk sket omkring Holte, Hellerup, Charlottenlund og Klampenborg.

– Derfor opfordrer vi folk, der kører i disse typer biler til at være ekstra varsomme, når I parkerer jeres køretøjer. Sørg så vidt muligt for at holde sikkert og i oplyste områder – på den måde gøres lygtetyveriet sværest muligt for z<.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Af samme grund opfordrer politiet, til at man generelt er ekstra opmærksom. hvis man støder på et tilbud på Porscheforlygter. Det kan nemlig være lidt for godt.

Desværre er forlygte-tyverier fra Porsche-modeller ikke noget nyt. Den kedelige tendens dukker op med jævne mellemrum. I 2018 gik det blandt andet ud over en række biler på Østerbro i København, skriver Ekstra Bladet.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk