Reklame:

På 16 minutter blev denne Ferrari tredoblet i værdi

Ferrari byggede 216 topløse udgaver af LaFerrari. Om der er lige så mange til, ved vi ikke. Men den her er dyr. Som i virkelig dyr.

En LaFerrari Aperta er Ferraris måde at sige roadster på. Og lige nu er der en til salg med bare 260 kilometer på tælleren. Og det er noget samlerne med rigtig mange penge kan lide. I hvert fald steg prisen fra én million dollars til tre millioner dollars på bare 16 minutter. Det vilde er, at der stadig er 12 dage tilbage af auktionen.

Lige nu er budet for den hypersjældne italiener langt forbi 4 millioner dollars. 4.690.420 dollars for at være helt præcis. Det er 33 millioner kroner med den dagsaktuelle vekselkurs.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


For den slags penge får køberen sig en 6,3-liters V12 med en elektrisk motor og en samlet ydelse på 953 hestekræfter, hvilket giver en 0 til 100 km/t-tid0 på 2,4 sekunder. De 200 af bilerne solgte Ferrari til markedsprisen. De 9 af de sidste 10 beholdt Ferrari til forskellige formål, mens den tiende og sidste blev solgt på en velgørenhedsauktion, hvor den indbragte 10 millioner dollars.

Det fremgår af annoncen, at bilen kostede 2,2 millioner dollars fra ny. Af de penge er der ‘kun’ brugt 113.000 dollars på ekstraudstyr.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?