Reklame:

Nye tal: Konfiskerede vanvids-biler har indbragt staten over 16 mio. kr

Da loven om vanvidsbilisme fyldt to år, havde politiet landet over beslaglagt næsten 2.000 biler. Nu er der nyt, om hvad de biler – der er blevet konfiskeret – har indbragt staten.

16,3 mio kr.

Det er, hvad de konfiskerede biler – som er blevet brugt til vanvidskørsel de seneste 2,5 år har indbragt. Det viser Rigspolitiets egen opgørelse som er udleveret til Gjensidige Forsikring.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Helt konkret er 308 af vanvidsbilisternes biler nået så langt i processen, at de både er konfiskeret og solgt på statens vegne.

Det skriver Ritzau som TV2 citerer.

LÆS OGSÅ: Officielt: Dansk bilmærke udvikler 6,6-liters V12-motor med 1.850 hestekræfter

– Det har vist sig at være nødvendigt med et lovindgreb, og det er positivt, at den har to effekter, siger Karsten Moos, der er skadechef i bilafdelingen hos Gjensidige Forsikring, til nyhedsbureauet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Karsten Moos har dog ingen forhåbning, om at loven helt fjerner hensynsløse bilister. Men han mener, at loven i hvert fald har fået visse bilister til at tænke sig om en ekstra gang, inden de trykker på speederen.

I langt de fleste tilfælde handler det dog ikke om høje hastigheder, når politiet beslaglægger biler hos vanvidsbilister. Det kunne landets politikredse allerede i november sidste år fortælle mere om – læs med her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?