Ny Lamborghini Huracan EVO – Italiens frækkeste røv?

Ny stil og mere power er kodeordene på Lamborghinis nye Huracan med tilnavnet EVO.

Sløret er netop løftet for Lamborghini Huracan EVO, der groft sagt er et facelift af den i forvejen frække og lynhurtige Huracan. Det er stadig den samme 5,2-liters V10-maskine, der buldrer bag sæderne. Men effekten er nu oppe på 640 hk og 600 Nm. De samme stats, som du finder i power-varianten Huracan Performante.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

EVO-modellen bruger 2,9 sekunder på at ramme 100 km/t, og festen stopper ved 325 km/t. Det hele kontrolleres af det nyudviklede Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata, som har fat i modellens firehjulsstyring og firehjulstræk, så alt optimeres bedst muligt.

Både ude og inde er der designmæssige ændringer, der gør det rigtig godt på den nye Huracan EVO. Både for- og bagkofangerne, lygterne og udstødningens placering er nye. Allerfedest er bagendens ducktail-lignende spoiler, som er en super sprød detalje.

I kabinen er der kommet ny 8,4″ skærm, og sæderne er i læder og alcantara, og her er en solid portion detaljer i kulfiber.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Den nye Lamborghini Huracan EVO kan bestilles nu – også i Danmark. Hop til siden her for mere info.

Se billederne her:

Lamborghini Huracan EVO Boosted Lamborghini Huracan EVO Boosted Lamborghini Huracan EVO Boosted Lamborghini Huracan EVO Boosted

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk