Reklame:

Need For Speed Underground 2 fylder 18 år – “Folk skriger på en ny udgave”

Er der et bilspil, folk ikke har glemt, er det Need For Speed Underground 2. Heller ikke selvom Electronic Arts-udgivelsen nu har 18 år på bagsmækken. 

Selvom det nu er hele 18 år siden, at Need For Speed Underground 2 var en ny udgivelse, har folk ikke glemt Playstation 2-hittet fra Electronic Arts (EA)

Flere fans har gennem årene selv sat sig for at opfriske grafikken. For indtil videre er det ikke noget, skaberne fra Electronic Arts.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Så sent som sidste år genopfriskede en fan det tæt på to årtier gamle bilspil i grafikprogrammet ‘Unreal Enigne 5’. Resultatet kan ses længere nede i denne artikel.

Fan-iveren har også nået spilmediet GamingBible. Mediet skriver, at der bare skal én hurtigt google-søgning til for at finde de hungrende Need For Speed-fans.

LÆS OGSÅ: Kinesisk bil er den mest leasede i Danmark

Der er ifølge GamingBible bunker og atter bunker af aktive online-underskriftindsamlinger, der alle har det samme formål. Nemlig at få EA til at bukke under og give de gamle spil i Underground-serien en grafisk overhaling.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Og fan, som rent faktisk gerne ser, at det ske, skal man da heller ikke lede længe efter.

På et af verdens største sites for online-underskriftindsamlinger giver Change.org – der i øvrigt fik Nürburgring med på at opkalde et sving efter den afdøde racerkører Sabine Schmitz i 2021 –  er der over 2.000 hits alene på søgeordene ‘Need For Speed Underground 2’.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?