Lewis Hamilton har skiftet mening

Foto: Mercedes AMG F1

Den syvdobbelte verdensmester fortæller, at kun ser sig selv som Mercedes-kører.

Tilbage i marts fortalte Lewis Hamilton, at han – modsat rivaler som Kimi Raikkonen og Fernando Alonso – absolut ingen har om at køre rundt i Formel 1-bil, når han er i fyrrerne.

Men den udtalelse skal måske ses som en efterbrænder af nederlaget til Red Bull og Max Verstappen på sidste omgang af 2021-sæsonens sidste Formel 1. For nu tyder meget på, at piben har fået en helt anden lyd.

I hvert kunne Mercedes’ Formel 1-hold i går offentliggøre en kort men tydelig besked fra Lewis Hamilton.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Jeg vil altid være hos Mercedes. Jeg elsker, det jeg laver – og jeg har ingen planer om at stoppe på nuværende tidspunkt.

Dermed er sandsynligheden for, at Hamilton alligevel sidder i en Formel 1-bil som 40-årig med et slag blevet meget større. På nuværende tidspunkt har briten ikke meget held med at få sin Mercedes W13 rundt på Formel 1-banerne. Men noget af skylden er Mercedes klar til at tage.

I hvert fald har teamchef Toto Wolf allerede sagt, at han – ligesom Hamilton i øvrigt – ikke kommer til savne bilen. Ligeledes spår Wolf ikke raceren mange chancer for en prominent placering i Mercedes’ samling. Tværtimod håber teamchefen, at W13’eren bliver gemt væk, når 2022-sæsonen er forbi.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Hamilton har kontrakt med Mercedes til og med næste sæson. Og forlænger parterne, vil han være fyldt 40, når han sætter sig i sædet til det første løb af 2024-sæosnen.

 

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk