Toto Wolf afslører: 2022-bilen skal ‘gemmes væk’

Foto: Jiri Krenek/ PR for Mercedes AMG Petronas Formula One Team

Teamchefen er langt fra at være imponeret over præstationerne i den nuværende sæsonen. Faktisk giver han så lidt for det hele, at bilen nok ryger i skammekrogen efter sit sidste løb.

Mercedes har meget at være stolt af. Men W13-raceren, som Hamilton og Russel drøner rundt i pt., er ikke iblandt. Faktisk er deres chef, teamchef Toto Wolf, så lidt begejstret for bilen, at han ikke spår den mange chancer i solen, når sæsonen er forbi.

Det afslørede teamchefen efter Lewis Hamiltons udtalelse om, at han i hvert fald ikke vil savne W13’eren.

– Måske ender bilen i det absolut fjerneste hjørne af museet i Stuttgart , sagde Toto Wolf efter lørdagens kvalifikation til Belgiens grand prix.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
En kvalifikation Toto Wolf ikke tøver med at kalde den værste, han har oplevet de seneste ti år i Formel 1.

Meget bedre gik det heller ikke i selve løbet søndag eftermiddag. Hamilton udgik efter et sammenstød med Alpines Fernando Alonso. Et sammenstød den syvdobbelte verdensmester tog på sin kappe. Og George Russel haltede i mål på en fjerdeplads. 29 sekunder efter Red Bulls Max Verstappen, som stod øverst på podiet efter det 44 omgange lange løb.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk