Lamborghini Huracan Performante på den rigtig onde måde

Novitec forfiner den i forvejen imponerende Performante V10-racer.

Lamborghini Huracan Performante er en relativt seriøs superbil, der er sat op til at nappe de hurtigste tider på enhver racerbane – nå ja, og til at se latterligt godt ud, når den cruiser op og ned ad Strandvejen søndag eftermiddag.

Men når man hedder Novitec, så er man da pisse ligeglad med, hvordan de fine herrer fra Sant’Agata har skruet deres bil sammen. Novitecs egne teknikere mener altid at kunne gøre det en tand bedre.

Reklameblok:MERE LAMBORGHINI HER!

Det har de så gjort nu med den 640-hestes italiener. Men apropos hestekræfter så er motoren ikke ændret – endnu! Det kommer snart, lover de.

Novitec har startet med at smide den fine ALA (Aerodinamica Lamborghini Attiva) spoiler over højre skulder og bygget deres egen, som giver endnu bedre downforce. En kraftigere frontspoiler og andre sideskørter med store luftindtag til V10-motoren har også fundet vej til bilen.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Hjulene er fra Vossen med gummi fra Pirelli. Undervognen er gjort 35 mm lavere, og udstødningen har fået markant mere “brøl” med Novitecs egen version. Grrr.

Se de flotte billeder herunder:

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk