Reklame:

Veganere kræver navn ændret: Rundkørsel hedder noget “stødende”

En gruppe sure veganere kræver navnet på en rundkørsel ændret, fordi det i deres øjne er stødende.

Der ligger en rundkørsel i den engelske by Leicester. Faktisk ligger der flere. Men én bestemt rundkørsel i byen kræver en gruppe veganere ændret. I hvert fald når det kommer til navnet.

Gruppen af plantespisere finder nemlig rundkørslens navn ‘Pork Pie’ stødende. Der er bare lige det at vartegnet i Leicester slet ikke er opkaldt efter den traditionelle tærte. Men derimod et bibliotek i nærheden. Det skriver LadBible.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det har dog ikke holdt People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) fra at skrive til Leicesters borgmester for at kræve navnet ændret til ‘Vegan Pie Roundabout’. Det vil, siger PETA, inspirere offentligheden til at træffe ‘et sundere valg’ og ‘hindre at dyr lider’.

Borgmester: Det er sjovt, men nej tak
Men det er nu ikke kun navnet, den er gal med i Leicester, mener organisationen. Folk i byen er simpelthen for fede til PETA’s smag.

LÆS OGSÅ: Hamilton blæser på forbud: “Det kan ikke stoppe mig”

– Da nylige rapporter har vist, at Leicestershire har nogle af de højeste fedmeprocenter i Storbritannien, har der aldrig været et bedre tidspunkt at stoppe med at gå i ring, og tage en bid af Leicesters farlige fedmekrise.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Borgmesteren Peter Soulsby siger til de engelske medier, at han har modtaget PETA’s brev og deraf følgende krav. Men det ændre ikke noget. Heller ikke selvom om manden, der opfandt ordet ‘veganer’, kommer fra Leicester.

– Det er en sjov og ret smart måde at gøre opmærksom på sig selv og deres sag. Men det er udelukket, vi ændrer det navn, folk har givet til biblioteket og rundkørslen ved siden af.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?