Reklame:

Haas kommer med stort løfte til Kevin Magnussen

I denne uge kunne Haas ikke bare offentliggøre, at man beholder Kevin Magnussen i garagen. Den 30-årige dansker får også et markant løfte med på vejen. 

Haas er afgjort ikke det mest konkurrencedygtige hold på Formel 1-gridden denne sæson. Holdet er især plaget af problemer med racerbiler som ‘spiser’ dækkene for hurtigt.

Men nu kommer teamchef Günther Steiner alligevel med et løfte til sine to kørere. For selvom der er forbedringer til 2023-raceren på vej, og det fortsætter sådan i resten af den nuværende sæson, skal fokus rettes et andet sted hen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Opgraderede bremsekanaler og en anden frontvinge til weekendens grandprix i Holland er nemlig kun en lille del af Haas’ fokus, som i virkeligheden ligger på næste sæson.

Günther Steiner understreger da også, at Formel 1’s eneste amerikanske hold ‘arbejder hårdt’ på at udvikle 2024-bilen.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen fortæller endnu en god nyhed

Det skriver Speedcafe.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Kevin Magnussen har længe før, kontraktforlængelsen med Haas blev offentlig kendt, udtryk sin skuffelse over 2023-sæsonen.

Ikke desto mindre er danskeren blandt dem dem i Haas-lejren der ser lyst på den nærmeste fremtid.

Forud for weekendens grand prix sagde han bl.a. til TV3 Sport, at der er opdateringer på vej og arbejde på Haas’ fabrik, som han ikke kan sige alt for meget om endnu.

Reklameblok:


Og opgraderinger har Haas brug for. I de seneste syv løb er det ikke lykkedes hverken Magnussen eller Nico Hulkenberg at køre sig til top 10-placeringer om søndagen.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?