Reklame:

Kevin Magnussen fortæller endnu en god nyhed

I denne uge måtte han endelig fortælle offentligheden om det. Men danske Kevin Magnussen har nu vist ganske længe, at han ikke var færdig hos Haas.

Hos Haas har der ligget en kontraktforlængelse med Kevin Magnussens underskrift et godt stykke tid.

Det afslører det danske racerkører nu, efter at det amerikanske Formel 1-hold i denne uge offentliggjorde, at man beholder sit kørelineup i 2024.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Haas har nemlig vægtet erfaring højere end noget andet. Og selvom Magnussen i kvalifikationerne har været bagefter kollegaen Nico Hulkenberg har der aldrig rigtig været tvivl, om at de begge ville få forlænget deres kontrakter.

Det skriver Ekstra Bladet.

– Günther var tidligt på sæsonen meget åben omkring, at det var hans intention. Derfra har det egentlig bare været stilhed og ikke noget frem og tilbage med noget som helst.

– Og for nylig blev jeg gjort opmærksom på, at de ville offentliggøre det her, siger den 30-årige dansker til avisen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Da Haas i denne uge offentliggjorde forlængelsen af begge køres kontrakter, talte K-Mag da også varmt om både Gene Haas og Günther Steiner.

– Jeg vil som altid gerne takke Gene Haas og Guenther Steiner for at give mig muligheden for at blive ved med at køre racerløb i den sport, jeg elsker.


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?