Reklame:

Kasper og vennerne vil bare gerne køre lovligt gaderæs: “Vi er IKKE kriminelle”

De mener ikke, de er hverken hel eller halvkriminelle. Alligevel føler mange med det lovlige gaderæs som interesse, at de bliver sat i bås.

Det ene er kriminelt og risikerer at koste både kørekortet, en fængselsdom og selve bilen. Det andet er fuldt ud lovligt og foregår under ordnede forhold.

Forskellen er til at få øje på, når gaderæs er ulovligt og lovligt. Alligevel føler en række bilentusiaster, som TV2 Øst har talt med, at de bliver sat i bås.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Vi er ikke kriminelle. Vi er ganske almindelige unge mennesker, der godt kan lide fart, lyder en kommentar i mediets serie “Gaderæs for livet”.

LÆS OGSÅ: 64-årig stoppet med meget mystisk nummerplade

Kasper Ibsen er en af dem. der medvirker i programmerne. Selv sidder han i kørestol og har ikke kørekort. Men han vil gerne arrangere noget lovligt med biler for andre. På den måde holder han sin egen interesse for biler i live.

Men han indrømmer, at balladen med ulovligt gaderæs i Ringsted er et skridt tilbage. I kommunalbestyrelsen mener Venstres Lasse Tobias Mølholt ikke, at gaderæs er noget, kommunen skal støtte. Heller ikke selvom det foregår lovligt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Alligevel står et politisk flertal bag en aftale, som pålægger kommunen i det mindste at undersøge muligheden. Læs mere om det her.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?