Reklame:

“Insider” bekræfter: Ikonisk Need for Speed-spil genudgives allerede i år

Først skrev en skuespiller, der medvirkede i det originale spil, et tweet om planerne. Og nu bekræftes de af én, som hævder at have spillet det opdaterede Need for Speed: Most Wanted.

Det er ikke mere end en håndfuld dage siden, at en skuespiller bekræftede, at Electronic Arts arbejder på en opdateret af udgave af 2005-udgivelsen Need for Speed: Most Wanted.

Tweetet fra skuespilleren Simone Bailly, der har lagt stemme til en figur i spillet, forsvandt dog hurtigt igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men nu understreger endnu en Twitter-bruger, at den altså er god nok. Et opdateret Need for Speed: Most Wanted er på vej.

– Jeg har spillet nogle tidlige udgaver (af Most Wanted, red.). Og det føltes virkelig ‘poleret’. Så jeg tror ikke, at en udgivelse er langt væk.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Sådan bliver en Ford-ejer gift og skilt igen på 5 sekunder

– Mit gæt er, at det sker allerede i år, lyder det i et tweet fra brugeren Sean Weber.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Et bud er, at Electronic Arts løfter sløret for et opdateret Need for Speed: Most Wanted i forbindelse med Gamescom-konferencen i Tyskland til august.

I modsætning til Simone Baillys opslag på de sociale medier er Sean Webers tweet ikke slettet igen. Så måske er der faktisk noget om det.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?