Reklame:

Afsløret ved en fejl: Electronic Arts laver ny udgave Need for Speed: Most Wanted fra 2005

Tæt på 20 år efter originalen sender Electronic Arts, EA, en ny udgave af “Need for Speed: Most Wanted” på gaden, siger skuespiller som lagde stemme til originalen.

Spiludvikler Electronic Arts, EA, er meget tæt på en ny udgave af deres open world-hit af et racerspil fra 2005 “Need for Speed: Most Wanted”.

Det skrev skuespilleren Simone Bailly både på Instagram og på Twitter, før opslagene blev slettet igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Inden da nåede flere af hendes følgere dog at tage screenshots af begge opslag fra Simone Bailly. Og hun er ikke hvem som helst i Need for Speed sammenhæng.

Tilbage i 2005 lagde hun nemlig stemme til politibetjenten “Turf”. Det skriver mediet Eurogamer.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Tom Kristensen hylder Ken Block på Goodwood – “Vi savner ham – meget!”

Ifølge Bailly udgives et “Need for Speed: Most Wanted Remake i 2024”. Og det skal skal ikke sammenlignes med 2012-udgaven af “Most Wanted” som det britisk/candaiske spilstudie Criterion Games stod bag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

I de nu slettede opslag på sine sociale medier afslører Simone Bailly også, at hun er tilbage i sin gamle rolle fra 2005.

Nyheden kommer bare få dage efter, at vi her på Boosted kunne fortælle, at de ældre Need for Speed-spil stadig har mange og meget ivrige fans.

Fans der gerne ser et helt særligt spil gøre comeback. Det selvom det er 18 år siden, EA udgav spillet første gang – læs meget mere om det her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?