Reklame:

Hotelansat stjal Audi RS 7 – så fik han den selv stjålet til et biltræf

Den hotelansatte skulle egentlig bare have parkeret bilen. Men han valgte at køre til et biltræf med den – og så stak det ellers af.

Et hotelbesøg i den amerikanske by Baltimore er endt som noget af et mareridt for en Audi RS7-ejer. Da han ankom til hotellet, blev bilen nemlig ikke bare stjålet én men hele to gange.

Først af den hotelansatte, hvis eneste opgave det er at køre gæsternes biler på plads i en tilhørende p-kælder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

For den hotelansatte valgte ikke at parkere bilen. I stedet valgte han den samme aften, som RS7-ejeren var ankommet til hotellet, at stikke af bilen og køre til et lokalt biltræf.

Det skriver Fox5.

LÆS OGSÅ: Politiet fik tæsk i landsretten – tog Michaels kørekort ulovligt

Politiet fandt senere bilen efterladt totalskadet. Til lokalemediet fortæller en repræsentant fra ordensmagten, at bilens døre ‘ikke engang kunne åbne’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Nu ligger RS7-ejerens forsikringselskab i forhandlinger med hotellet, om hvad RS7’eren, som den ansatte i første omgang stjal, skal koste at erstatte.

Hotellets chefer har allerede tilbud bilisten et gratis ophold som en slags plaster på såret. Om de slipper så billigt, er dog næppe sandsynligt.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?