Reklame:

Havde den i “mindre end 24 timer” – elektrisk Mercedes udbrænder og tager hel garage med sig

Da Mercedesen udbrændte både sig selv og garagen, den stod i, var den netop blevet hentet hos forhandleren. 

En husejer i Florida, USA, skal nu i gang med at genopbygge sin garage. Den garage, vedkommende havde, udbrændte i denne uge, da der gik ild i en Mercedes EQE350.

Bilen, der er en låne bil fra et lokalt værksted, udbrændte helt. Nu skal myndighederne i gang med at kortlægge årsagen til branden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det ligger dog allerede fast, at netop Mercedes i USA har en aktiv tilbagekaldelses-kampagne kørende på netop EQE-modellerne.

Til medier forklarer Mercedes-kunden, at hun ikke ejer en elbil i forvejen. Der var således ikke en lader i hjemmet, da bilen brændte op.

LÆS OGSÅ: DEBAT: Daniel vil forbyde store biler – “Må ikke være større end en Peugeot 208”

– Jeg var på arbejde, da min mand omkring kl.08.30 hører en hvæsende lyd og et smæld. Da han når ud til garagen, er den fuld af røg, før eksplosionen, siger husets ejer Jennifer Ruotolo til News4Jax.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Da bilen begyndte at brænde, havde den – siger husets beboere – stået hjemme hos dem i mindre end et døgn.

Tilbagekaldelsen, som Mercedes har udstedt, skal udbedre et problem med batteri-styringen i netop EQE350. Biler, der er ramt af fejlen, advarer ikke nødvendigvis om fejl på batteriet, siger Mercedes.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?