Annonce:

Fans overbevist – laver Jeremy Clarkson nyt bilprogram?

Fans af det Top Gear, som Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond var ansigterne på, er overbeviste om, at trioen gør det igen.

Det er bare en video.

Men Top Gear og for den sags skyld Grand Tour-fans ser den som et bevis på, at Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond er på vej tilbage til det, de ellers lagde på hylden, da de sidste år forlod The Grand Tour sidste år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skete umiddelbart efter, at BBC meddelte, at TV-programmet Top Gear også lægges i graven. Det hele efter en uhyggelig ulykke og et hundedyrt forlig. Læs mere om det her.

Men nu kan Clarkson og Co. være på vej tilbage til bilerne. Sådan udlægger en række fans i hvert fald en ny video, som førstnævnte for nylig lagde på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Skoda trodser forbud – vil bygge benzinbiler efter 2035

Med teksten ‘I’m in a time warp’ panorerer Clarkson rundt på en perlerække af britisk bil-TV’s helt store personligheder. Heriblandt racerkøreren Tiff Needell, der selv har haft en rolle på både Top Gear og konkurrenten Fifth Gear.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hvad man skal lægge i videoen, er uvist. Det kan også bare være udtryk for en forsamling af gode venner, der mødes for at tale om gamle dage i godt vejr.

Men i kommentarfeltet er der helt bogstavligt mange, der lige nu krydser fingre for, at det er andet og mere end hyggesnak. Også selvom Jeremy Clarkson har sagt, at han aldrig mere skal lave et bilprogram. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler