Annonce:

6 ud af 10: Ok at elbiler ikke kan køre over 500 kilometer

6 ud af 10 bilister svarer i en ny undersøgelse, at det er fint, at elbiler ikke kan køre mere end 500 kilometer på en opladning.

Hvor langt skal en elbil kunne køre, før du vil sætte dig bag rattet?

Hele 6 ud af 10 bilister svarer i en ny undersøgelse, at de er villige til at gå på kompromis ved en grænse på højst 500 kilometer. Elbiler behøver altså ikke kunne køre længere end det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver svenske Kvdbil i en pressemeddelelse.

– Antallet af ladestandere er steget markant, og mange flere lader deres elbiler op derhjemme sammenlignet med for tre år siden.

LÆS OGSÅ: Overgangen til elbiler kan være skadelig, siger EU

– Det kan nok være medvirkende til, at mange føler, at en længere rækkevidde ikke er nødvendig. Derudover tror jeg, at det, at elbiler er blevet mere almindelige.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Og at flere er blevet fortrolige med teknologien, har gjort forbrugerne mere trygge ved udbuddet. siger Daniel Odsberg, der er salgschef hos Kvdbil.

Kvdbils egen gennemgang af markedet for elbiler viser, at den gennemsnitlige rækkevidde hos de elbiler, der er på markedet i øjeblikket, ligger lige under 500 kilometer.

For tre år siden, da Kvdbil sidst fik lavet en lignende undersøgelse, var det kun Tesla Model S og Volkswagen ID.4, der oplyste en rækkevidde på 500 kilometer eller mere.

I alt er 1.316 personer i alderen 18-79 år blevet spurgt om deres holdning til elbilers rækkevidde i forbindelse med undersøgelsen. Af dem havde 1.099 adgang til bil.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler