Reklame:

Hamilton er ikke tvivl – “Han gør comeback i Formel 1”

Om bare et par dage er han sådan set pensioneret – men Lewis Hamilton er ikke i tvivl: Sebastian Vettel kan ikke lade kørehandskerne ligge. 

Han har været en del af Formel 1 i 15 år. Men i juli fortalte den firedobbelte verdensmester, at karrieren nærmere sig sin afslutning. Efter sæsonens sidste løb i Abu Dhabi ligger Sebastian Vettel kørehandskerne på hylden.

Og selvom det sidste løb i 2022-sæsonen allerede køres på søndag, tror Lewis Hamilton ikke på Sebastian Vettel.  Det fortalte han de fremmødte journalister ved torsdagens pressemøde forud for den første træning Abu Dhabi. Og det faktisk mens Vettel sad lige ved siden af.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Du gør sikkert comeback. Det har vi set andre gøre før, og denne sport har det med at trække folk tilbage ind i folden. Ja, det er måske nok dit sidste løb. Men du vender tilbage, sagde Hamilton direkte henvendt til sin kollega og ven Vettel.

Ikke afvisende 
Sebastian Vettel er sjovt nok ikke helt afvisende. Men lige nu er der – som han fortæller – meget andet “der fylder”.

– Lige nu ser jeg bare frem til ikke at have noget i kalenderen. Jeg har meget andet, jeg gerne vil prøve. Mange andre interesser.

Men at lukke døren til verdens fineste motorsportsklasse vil den 35-årige tysker alligevel ikke. I hvert fald ikke helt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Det er klart, at jeg også kommer til at savne det (Formel 1, red.). Men hvor længe og hvor meget må tiden vise. Sporten har været en central del af mit liv. Vi får se, siger Vettel.

På samme pressemøde fik Sebastian Vettel i øvrigt nævnt, at han godt kan lide rallysporten. Men at det samtidig er meget forskellig fra Formel 1, og det kan give nogle udfordringer. Hvilke kom den firedobbelte verdensmester dog ikke ind på.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?