Gut ville bare spille “Need For Speed” – fandt genial overraskelse

Havde gutten her ikke åbnet kassetten, var han måske gået glip af en overraskelse fra sig selv. 

Det er ikke umuligt at forestille sig. Gutten her har spillet Need for Speed Underground 2 så meget, at spillet og den tilhørende kassette i en periode nok har været hans kæreste eje. Og åbenbart et genialt gemmested.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

På TikTok fortæller brugeren “DJ Limited”, hvordan havde glemt alt om pengene. Temmeligt mange penge faktisk. Hele 1.000 engelske pund. Med dagens vekselkurs svarer det til 8.600 kr. Hvordan pengene ligger lige der, og hvad den yngre “DJ Limited” havde tænkt sig at bruge penge på, kommer ikke frem.

LÆS OGSÅ: Kom nu, EA – så fedt kunne et remaster af NFS Underground være

Videoen, der er lagt på de sociale medie for fire dage siden, har allerede et kommentarspor med ild i. Mange undrer sig nemlig over, hvordan man overhovedet kan glemme så mange penge.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

TikTok-brugeren forklarer selv, at han kun fandt pengene, fordi han ville tjekke om samlingen var ældre PlayStation-spil stadig virkede. Et af dem gjorde altså mere end dem for ham.

@djlimited

nahhhhhhh nice 1 younger me #1000 #lostmoney #foundmoney #agranddontcomeforfree

♬ original sound – DJ Limited

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk