Reklame:

Kom nu, EA – så fedt kunne et remaster af NFS Underground være

Efter meget kritik de seneste år er en genudgivelse lige det, Need For Speed-serien trænger til

Det er lige det, bilinteresserede gamere sidder og sukker efter. Alligevel får EA måske aldrig taget sig sammen til at genudgive en finpudset udgave af Need for Speed Underground.

Derfor har en flok gamere taget sagen i egne hænder og støvet det måske nok den mest populære Need for Speed spil af digitalt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Hvorfor vil ingen eje denne spritnye ‘danske’ BMW E30?

Need For Speed: Underground Redux hedder det, og det dykkede først op til internettets overflade i 2017. Siden er det justeret til i det grafiske udtryk af flere forskellige.

Så det her i 2022 faktisk ser helt hæderligt ud.

Hvad angår det egentlige Need For Speed, så har det haltet gevaldigt for spilserien i mange år. Det selvom vi her på boosted.dk faktisk gav det seneste spil ‘Heat’ pæne ord med på vejen i vores anmeldelse.

Reklameblok:
En titel vi kaldte ‘den bedste i årevis’. Alligevel er seneste nyt, at EA har valgt at lukke den svenske spiludvikler ‘Ghost’, som ellers har stået for den seneste række af Need For Speed-spil. Desværre også det meget udskældte ‘Payback’ fra 2017.

Men tilbage til Underground – for det ser så fedt ud!
Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?