Gran Turismo 7 ser fantastisk ud i ny teaser – lover 2022-lancering

Lanceringensdatoen skal man desværre ikke lægge for meget i - for udviklerne har før lovet ting, de ikke kunne holde. Uanset hvad ser Gran Turismo 7 røvfedt ud!

Lanceringensdatoen skal man desværre ikke lægge for meget i – for udviklerne har før lovet ting, de ikke kunne holde. Uanset hvad ser Gran Turismo 7 røvfedt ud!

Altså det med den imponerende grafik vidste vi jo godt i forvejen. Nu har en ny trailer blot understreget det. Men hvis vi lige skal tage det, alle venter spændt på som det første – Polyphony Digital lover nu, at GT 7 vil kunne spilles fra 4. marts næste år.

Igen må vi slå fast, at den udmelding formentlig skal tages med et større gran salt. Lanceringsdatoer – især de meget specifikke – har det nemlig med at blive rykket gang på gang.

Den 3 minutter og 16 sekunder lange trailer åbner med et meget scenisk skud af konceptbilen Porsche 917, som tyskerne viste frem i 2019. Men vi ser også glimt af Nissan GT-R, flere Mercedes CLK GTR – ligesom vi for en ganske kort bemærkning er i en Ferrari-kabine.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det her kan kun blive godt. Selv hvis fysikken i spillet er skrald – hvilket næppe er tilfældet – vil Gran Turismo 7 være spareskillingerne værd. Alene for det visuelle udtryk.

Men altså – 4. marts 2022. Husk det, venner!

Ses vi til Auto Show?


 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk