Reklame:

Go-kart-ræs kan blive en OL-disciplin i 2028

De olympiske lege er ikke bare diskoskast og stangspring – nu over den internationale olympiske komite, om gokarts også skal have en plads under legene.  

Motorsport står ikke længere i skyggen af eksempelvis fodbold. Faktisk er det de senere år kun blevet mere populært at følge med i motorsport.

Og af samme grund overveje Den Internationale Olympiske Komite, IOC, om man nu skal gøre motorsport til en OL-disciplin.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Helt konkret er der endnu ikke en bestemt motorsports-form på bordet, forud for det næste OL som skal holdes i Los Angeles i 2028.

Det skriver Reuters.

LÆS OGSÅ: Ukendt bilmærke bliver kaldt ‘elendigt’ – nu er det mere værd end Volkswagen

Nyhedsbureauet skriver dog, at IOC vil tage en beslutning om området ‘i de kommende uger’. Motorsporten har dog skarp konkurrence i OL-feltet. Blandt andet banker cricket, karate og baseball alle på for at blive OL-discipliner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Men skulle valget falde på motorsport, ligger ræs i elektriske gokart lunt i svinget. At det kan lade sig gøre, blev allerede bevist under ungdommens olympiske lege i 2018. Dengang blev der kørt i Buenos Aires i Argentina.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?