Reklame:

“Gammel” BMW M2 får ny overhaling – nu har den 715 hestekræfter

Hvis den nye M2 ikke lige er dig, har Manhart måske fundet svaret i den første af slagens fra BMW.

Der er mange – og delte – meninger om den nyeste BMW M2. Heldigvis findes der en masse eksemplarer af den første model, F87.

Det udnytter Manhart endnu engang. Denne gang har den senere Competition-udgave fået en overhaling af de mere seriøse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hele 715 hestekræfter og 815 newtonmeter er det lykkes den tyske tuner at hente ud af den 3-liters rækkesekser mellem forhjulene.

Til sammenligning blev M2 Competition leveret med 410 hestekræfter fra fabrikken. Du skulle op i en M2 CS, hvis der skulle flere muskler til.

LÆS OGSÅ: Skole samarbejdede med politiet om at knalde elever på ulovlige knallerter

Og indrømmet, MH2 700 ligner noget der har præcis lige så mange hestekræfter, som Manhart lover. Ikke bare er fælgene 20″ med off-set, hvilket betyder at det er bredere bagtil end foran, bremserne er også gigantiske.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Helt spec-listen kan i øvrigt tjekkes på Manharts egen hjemmeside. Det eneste, du ikke kan se der, er prisen. Den skal man ligesom i de gode gamle dage med bilblade ‘ringe’ for at spørge til.

Det måske mest uhyggelige er, at Manhart i spec-listen afslører, at tuningskittet forbereder rækkesekseren til bindegale 1.200 hestekræfter.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?