Ford Focus stoppet – havde Peugeot 206… på taget!

Foto: Polícia SR - Trnavský kraj / Facebook

Den ældre Ford kørte rundt med en åben Peugeot.. Altså ikke på krogen, men direkte oven på taget.

Den slovakiske by Trnava er mest kendt for at gå under navnet ‘Little Rome’, men nu er det også stedet, hvor det lokale politiet har hevet en noget særpræget transport ind til siden.

Nærmere bestemt kørte en Ford Focus af ældre årgang rundt med en hel – så godt som – Peugeot 206 CC på taget. Ja, du læste rigtigt. Slovakisk politi har endda taget billeder af situationen. Nok fordi ingen – end ikke betjentenes kolleger på stationen – ellers ville tro på det.

Reklameblok:Men det er altså sket. Og politiet fandt frem til Focus’en, fordi bekymrede trafikanter havde anmeldt det noget særprægede syn. Da politiet fik opsporet den vilde transport, fandt man foruden 206’eren på taget hele fem personer inde i den noget rustne Ford, skriver ordensmagten på Facebook.

Mændenes forklaringen var tilsyneladende den enkle, at de lige havde købt 206’eren og blot forsøgte at få den hjem. Så langt kom de dog ikke. Og chaufføren mistede foruden sit kørekort og nummerpladerne på Ford’en.

 

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk