Fløj forbi – varebil slæbte personbil afsted med 110 km/t

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Både bilister og politiet fik sig noget af en overraskelse, da en polsk varebil pludselig kom blæsende med 110 km/t på Køge Bugt.

Bag sig slæbte varebilen nemlig en anden personbil, og det syn fik i første omgang en bekymrede bilist til at kontakte Midt- og Vestsjællands Politi som kort efter rykkede ud i Køge Bugt Motorvejens nordgående retning.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Blev advaret om vilde dummebøder til bilister – regeringen gjorde intet

Ved afkørsel 31B – Egedesvej Køge Nord – blev en varebil med en personbil ganske rigtigt spottet. Samme sted blev det lidt aparte vogntog bragt til standsning. I varevognen sad to mænd fra Polen.

Efter at være blevet fortalt, hvordan reglerne er i Danmark blev de begge sigtet for at overtræde færdselslovens bestemmelser om slæbning af biler. Slæbning med torv, som de to benyttede sig af, må nemlig højst foregå med 30 km/t. Og det må slet ikke ske på hverken motortrafik- eller motorvej.

Reklameblok:Efter bøderne blev de to mænd vejledt, om hvordan de kunne bestille det mere lovlige alternativ – nemlig vejhjælp.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk