Reklame:

Ferrari forsøgte at sagsøge bilforhandler i 24 år gammel Ford

Ferrari ser ikke på modifikationer med milde øjne. I hvert fald ikke alle modifikationer. Nu har ét af bilmærkets søgsmål imidlertidig givet bagslag. 

Man skal ikke finde sig i alt. Heller ikke selvom ‘fjenden’ er et af verdens mest mægtige bilmærker.

Det kunne en spansk bilforhandler for nylig konstatere, efter at det italienske bilmærke ellers havde trukket ham i retten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ferrari ville have 2,1 millioner euro svarende til 15,6 millioner kr. i kompensation fra bilforhandleren. Ligesom man gik efter, at bilforhandleren skulle 12 måneder i fængsel.

Alt sammen fordi bilforhandleren i 12 dage havde kørt rundt i en replika af en Ferrari F430 Scuderia. Det skriver det spanske medie Periodismo Del Motor.

LÆS OGSÅ: Bilister skrider fra Danmarks mest populære bilmærke

At det ikke blev til mere end 12 dage, skyldes at politiet på Ferraris opfordring beslaglagde replikaen, der er bygget på en Ford Coguar, og i samme ombæring præsenterede bilforhandleren for Ferraris krav.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men i retten endte det hele med at give bagslag. Foran dommeren fik Ferraris repræsentanter besked, om at bilforhandleren havde købt replikaen, som den stod.

Han havde altså ikke selv lavet noget om for få en bil til at ligne en F430 Scuderia. Og at købe en bil er ikke ulovligt. Heller ikke selvom det er en replika.

Bilforhandleren kunne desuden bevise, at han ikke havde planer om at sælge bilen, før den blev beslaglagt. Han eller nogen anden havde heller ikke gjort noget forsøg på at skjule, at bilen ikke er en Ferrari. Altså en ægte Ferrari.

Reklameblok:


Blandt andet er bilens emblemer mere hjemmelavet end noget andet. Ligesom der ikke blev lagt en Ferrari-motor i bilen.

Sammenholdt med forklaringen fra bilforhandlerens advokat nedstemte en dommer Ferraris krav. Bilmærket kan dog stadig nå at appellere dommen, skriver Periodismo Del Motor.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af RTVE Noticias (@rtvenoticias)


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?