Familie vil have hund tilbage – vil give Corvette i findeløn


Find ‘Fido’ – som egentlig hedder Marley – og få 4.000 dollars og en Corvette for besværet.

Hunden er menneskets bedste ven, og det er ikke første gang, at en efterlysning af en firbenet ven får mediernes opmærksomhed.

Derek og Alex Kirchner fra Georgia, USA, har ledt efter deres forsvundne hund Marley siden september. Til flere medier siger familien, ‘at de har gjort alt for at finde hunden’. Desværre uden held.

Faktisk er familien så desperate for at blive genforenet med hunden, at Derek Kirchner nu smider sin Corvette ind i findelønspuljen. Bilen er fra 2016, og du kan få den og 4.000 dollars – 26.700 kroner -, hvis du kan komme med tippet, som fører familien sammen med Marley igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Hun er en stor del af vores familie, og vi er nødt til at få hende tilbage, sagde Alex Kirchner til Fox News.

Stak af i september
Marley er nu fire år gammel en Whippet-blanding, som familien Kirchner adopterede for nogle år siden. Men da familien tog på ferie i september sidste år, valgte hunden at stikke af.

Siden har familien utrætteligt ledt efter hunden, skriver flere medier.

– Jeg vågner om morgenen, går ud og begynder at lede. Jeg har plakater på cyklen, “Forsvundet hund”, og jeg kører rundt på Hilton Head og søger. Næsten alle i Hilton Head kender mig som Marleys far,” fortæller Derek Kirchner til Fox News.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I mellemtiden er Alex hjemme i Georgia, hvor hun har oprettet en Facebook-side kun dedikert til eftersøgningen af familiens firebenede medlem.

– Hvis nogen opsøgte mig lige nu med et krav om at få bilen, skal de få den. Bare jeg kan få hunden, lyder det fra Derek Kirchner.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk