Reklame:

Færre vil køre elbil – nu udskyder flere bilmærker produktionen

Bilerne skulle have været på vejene næste år. Men nu har både Chevrolet og GMC, der er ejet af General Motors, udskudt produktionen.

Der er kommer både en elektrisk udgave af GMC Sierra og Chevrolet Silverado. Altså måske.

For en generelt faldende efterspørgsmål på elbiler, får nu begge mærker til at træde på bremsen, når det kommer til de nævnte modeller.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Begge biler skulle have været her næste år. Men nu lyder meldingen, at General Motors har udsat produktionens opstart til engang ‘sent i 2025’.

Lige nu producere fabrikken, der også skal bygge de nye elbiler, de sidste eksemplarer af den nuværende Chevrolet Bolt. Men de ansatte springer altså ikke lige fra den ene til den anden model.

LÆS OGSÅ: Bilister skrider fra Danmarks mest populære bilmærke

Det skriver både Automotive News og The Detroit Free Press.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den officelle melding fra General Motors går på, at man ikke udskyder produktionen som følge af den strejke der lige nu har ramt store dele af amerikansk bilproduktion.

I stedet er valget taget for, at General Motors ‘kan få bedre styr på investeringer, imens man opstiller sig til udviklingen i efterspørgslen på elbiler’.

– Når vi ser på efterspørgslen på elbiler, ser vi noget der er ved at stabilisere sig. Men vi ser ikke den hurtige stigning, vi havde regnet med, siger General Motors talsmand Kevin Kelly til Detroit Free Press.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?