Eneste overlevende Shelby GT500 fra ‘I Am Legend’ søger ny ejer

En af de Ford Mustang Shelby GT500, som blev brugt under optagelserne til Hollywood-filmen ‘I Am Legend’ med Will Smith i hovedrollen, kan nu blive din.

Faktisk er det den eneste overlevende af de seks styk, som filmholdet fik fremstillet til optagelserne. De fem andre blev destrueret af Ford, skriver Carscoops.

Det betyder, at bilen her, som blev kørt af Will Smith og brugt til diverse B-roll-scener i filmen, er den eneste tilbage. Ifølge Ebay-annoncen er bilen i øjeblikket opbevaret hos en forhandler i Connecticut, USA.

Samme forhandler har i øvrigt holdt bilen med service hele dens liv. Papirer, der viser bilens ægthed og den oprindelige formål som filmstjerne, følger naturligvis med i handlen.


LÆS OGSÅ: I Tonis Golf 7 ligger en 4-liters BMW-V8’er

Men den slags kommer du selvfølgelig til at betale for. Bilen, der kun har kørt små 10.000 kilometer, siden den var ny i 2007, er med en dag og nogle timer tilbage af auktionen budt op i 55.200 dollar. Eller godt 347.000 danske kroner.

Til sammenligning kan du hive en ‘almindelig’ Shelby GT500 hjem fra Tyskland for 38.000 euro. Eller godt 282.000 kroner. Alle beløb er naturligvis uden dansk afgift. Det siger sig selv.

Filmhistorik koster altså lidt knaster.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af Hollywood-slæden.


Reklame: