Reklame:

Endnu en bilist mister kørekortet og bil efter gaderæs – snuppet af betjent i særlig bil

Efter flere optræk til ulovligt gaderæs over flere weekender sendte politiet i januar sidste år en videobil ud på Industrivej i Roskilde. Det har nu kostet en ung bilist både bil og kørekort.

En bilist fra Søborg er blevet dømt for at køre mindst 102 km/t i en 50-zone på Industrivej i Roskilde.

Det koster ham nu ikke bare bilen, som staten har konfiskeret. Han mister også kørekortet og sin frihed, efter at der for nylig er faldet dom i sagen. Det skriver SN.dk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Af døgnrapporten fra den januardag sidste år fremgår det, at Midt-og Vestsjællands Politi havde en videobil i Roskilde, efter at der tidligere havde været optræk til bilræs og mange biler forsamlet omkring industrikvarteret i Roskilde.

At videobilen dukkede op, blev dyrt for den dengang 22-årige mand. Han blev nemlig målt til at køre 102 km/t på en strækning, hvor han højst måtte køre 50 km/t.

LÆS OGSÅ: Fortvivlet Toyota-ejer: “Fusker-forhandler solgte mig en skadet bil uden katalysator”

Lige akkurat nok til at politiet kunne tage bilen samt kørekortet og sigte ham for vanvidskørsel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det fremgår desuden af døgnrapporten, at den dengang 22-årige mand allerede på stedet accepterede, at politiet tog bilen. Den blev kort efter hentet og kørt væk på et fejeblad.

Bilisten fra Søborg er langt fra den eneste, der er blevet dømt for ulovligt gaderæs, efter at loven om vanvidsbilisme trådte i kraft.

I en opsigtsvækkende sag fra marts i år mener politiet dog også at kunne trække begrebet vanvidskørsel ind over nogle Youtube-videoer. Det førte i ly af natten til beslaglæggelser af hele 7 biler på én gang – læs mere om den sag her.

Reklameblok:


 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?