Det sker, når 70 detonatorer eksploderer på en gammel Seat


Ja, vi ved det – et af livets helt store spørgsmål er lige blevet besvaret!

Hvorfor er vi her? Findes der liv andre steder ude i universet? Glem det, junior. Det vi i virkeligheden vil vide er, hvad der sker, når vi klæber 70 tændsatser fast på en gammel Seat Ibiza og antænder lortet.

Og det har vi nu heldigvis fået svaret på. Takket være Youtube og de samme typer, der vil se, hvad der sker, når man sætter alufælge og stålhjul under hydraulisk pres.

For at fange så meget som muligt af de mange eksplosioner satte holdet bag 70 super slowmotion-kameraer op rundt omkring den stakkels Seat.Og når du gør det, ligner det atomeksplosioner der rammer. 70 gange – vel at mærke. I det store hele var det dog ikke mere, end bilen kunne klare. Efterfølgende startede bilen nemlig uden større besværs.

LÆS OGSÅ: Ung og skæv bilist knaldet med våben i bilen

Og hvis du sidder og undrer dig over, hvor man ikke har brugt egentlig dynamit, så er svaret meget klart. Holdet bag vurderede simpelthen, at det ville være for farligt, da 70 dynamiteksplosioner netop ville splitte Seat’en ad i atomer.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk