Det bedste bilanlæg i Danmark skal findes

Weekenden 26-27 oktober skal bruges  på DM  i bilstereo

Hvert år afholdes EMMA-konkurrencer i bilstereo for at finde og kåre de bedst spillende biler i Danmark. Altså en slags danmarksmesterskab i bilstereo.

EMMA står for “European mobile media association”.

I konkurrencerne findes der flere forskellige klasser, så alle kan være med. Alle fra begynderne til de top-professionelle.

Bilerne vurderes med speciel testmusik, som er lavet til formålet og hurtigt afslører bilens evner til at gengive musikken.


Monteringen gennemgås og billeder af opbygningen vises frem til dommerne, som herefter vurderer hvor godt anlægget spiller, hvor godt det er monteret og hvor meget ”håndarbejde” der er lagt i projektet.

Konkurrencerne er både for dem, som vil spille så rent og naturtro som muligt SQ (Sound Quality, red.) og for dem, der vil spille højt ESPL (EMMA Sound Pressure Level, red.)

Det koster ikke noget at komme og kigge. Så hiv fat i kammeraterne og kom forbi og få en fed oplevelse, gode ideer til din egen bil, lidt at spise og måske noget billigt anlæg med hjem til dit eget projekt.

Kom til DM i bilstereo

Hvert år afholdes der EMMA-konkurrencer i bilstereo for at finde og kåre de bedst spillende biler i Danmark. Nu kan du opleve toppen af poppen hos Custom Audio Denmark den 26. og 27. oktober – se mere her: www.facebook.com/events/1459172144220762/ 🙂

Slået op af Boosted Magazine i Tirsdag den 15. oktober 2019

Alt det praktiske

HVOR ER DET?
Custom Audio Holbæk, Lundemarksvej 23b, 4300 Holbæk

HVORNÅR ER DET?
Lørdag d 26/10 kl. 10-17: Delrunde 6
Søndag d. 27/10 kl. 9-18: DM / Finale og præmieoverrækkelse.

ER DER MAD??
JA! Og det er RIGTIG mad! Slagteren Mesteren kommer og laver grillede pulled-pork burgere til kun 20,- både lørdag og søndag fra 12-14 og der er mulighed for at købe sodavand.

MÅ MAN LYTTE PÅ BILERNE?
JA! Alle deltagere har knoklet med at bygge deres biler og der er ikke noget bedre end hvis der er nogen der syntes det er spændende at komme ind og lytte (men husk lige at spørge pænt først)

ER DER TILBUD?
JA! Custom Audio Holbæk holder selvfølgeligt åbent hus, med gode tilbud, varm kaffe på kanden og godt humør.

HVOR KAN JEG SE MERE?
På Custom Audios Facebookside her


Reklame: