Der bygges 25 af denne RS6, som du ikke kan få

ABT Sportsline nye Audi RS6-fortolkning har 700 hestekræfter. Men du kan godt få pulsen ned. 

For bilen er forbeholdt det nordamerikanske marked. Og det kun i 25 eksemplarer. Plus Limited Edition er navnet, og udover heftigt brug af kulfiber har ABT sørget for at åbne lidt mere op under hjelmen.

Udvendigt er det blevet til en helt ny aerodynamisk pakke. Vi sagde, jo at ABT er gået amok i kulfiber. Skal vi nævne noget, som ikke er udført i kulfiber, skal vi faktisk en tur under bilen. Her finder vi et udstødningssystem i rustfrit stål. Men det er nu svært at klage over.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Bøderegn over 52 bilister – hvad er det, man ikke må her?

Bilen på billederne her står på ABT’s egne 22″ High Performance HR-hjul. Men spørger du pænt, har tyskerne sikkert også andre sæt, du kan vælge imellem. Hvis du altså er bosat i Nordamerika. Kabinen har vi endnu ikke fået lov at se. Men ABT lover mere kulfiber og et hav af yderligere detaljer.

Og så er der jo lige det med motoren. Klumpen er den samme. Det vil sige en 4-liters twinturbo-V8’er. Men med nye motorstyringen vrider tuneren 700 hestekræfter og 878 Nm ud af den. Fra fabrikken yder en RS6 600 hestekræfter og 800 Nm. Altså er der her en solid opgradering at komme efter.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk