Denne HiAce har kun kørt 490 km på 31 år!

Foto: CC Cars

490 kilometer siden 1991. Eller bare 15 kilometer om året de sidste 31 år. Det er, hvad denne Toyota HiAce har set af asfalt.

Man kan indvende, at det bare er en varevogn. Tilmed af en type og model som vejene var fyldt med. I dag er dog meget langt mellem eksemplarerne af Toyota HiAce i fjedre generation. Især dem i fin stand.

Men de er derude. Og denne hvide sag er blandt de absolut fineste.  Og så står den ovenikøbet i Danmark, hvor den også er indregisteret første gang 30. december 1991. Meget mere oplyser forhandleren CC Cars i Silkeborg-forstaden Anes ikke om bilen. Ud fra annoncen fremgår det dog, at der er tale om en kort-udgave med 2,4-liters dieselmotor.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Da Boosted kontakter CC Cars, oplyser indehaver Kristian Grünhut Liborius, at bilen har været ejet af den samme person siden 1991.

– Han er selvstændig og har haft bilen stående, inden vi fik den lokket fra ham, siger Kristian Grünhut Liborius, der oplyser, at der er rigeligt med henvendelser på bilen. Derfor regner han også med, at den er solgt videre hurtigt.

CC Cars skriver, at alle bøger følger med bilen. Det hele til en pris af 230.000 eller 229.900 kr. hvis vi skal være helt nøjagtige. Bare 20.000 mindre end, hvad bilen blev solgt for i 1991. Omregnet til 2022-valuta skulle HiAcen koste 415.000 kr., hvis den var ny i dag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:En forklaringen på det lave kilometertal fremgår dog ikke af annoncen. Men vi sætter lidt ære på højkant og kalder den nu tidligere ejer for en fremsynet samler.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen. 

 

NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk