Den ultimative hårtørrer: G-Power klar med 789 hk i M6 Cabriolet

bmw-m6-convertible-g-power-tuning-4

Hvis du af en eller anden årsag ikke kan få vind i håret af 592 hk, så er det ikke BMW og M, men G-Power, der skal levere din M6 Cabriolet.

Det nuværende BMW M6-samlebånd synger på sidste vers. Men inden F06/12 og 13 forlader os helt, skruer G-Power gevaldigt op for trykket på V8’ernes to turboladere.


Nu er det ikke, fordi BMW er fedtet med antallet af heste i den 4,4 liters, otte cylindrede M6. 560 hestekræfter er normalen. Tilkøbes competition pack-udgaven er 600 styk klar under højrefoden – uanset om du vælge coupéen, den lidt større Grand Coupé med fire døre eller den helt frække cabrioleten med foldetag.

Raket med plads til fire
Er sidste nævnte dit valg, men kan 600 hk ikke lave en fugleredde ud af dit hår, så har G-Power løsningen. Bestående af opgraderede turboer og ny ECU melder den tyske tuner 789 hk og 1,050 Nm klar i den store Bimmer – også når taget er lagt ned!

Test udført af G-Power bekræfter desuden, at vi her har at gøre med en af verdens hurtigste cabrioleter med plads til fire. Faktisk er den så hurtig, at 0-100 km/t bliver irelavant. 0-200 kilometer i timen er derimod overstået på blot 9,8 sekunder.

Topfartsbegrænsningen på 250 km/t er der ikke mere ‘gentleman’s agreement’ over, end at den kan fjernes. Så væk er den naturligvis. Tør føreren, kan M6 derfor rende helt til 330 kilometer i timen, før turboerne taber pusten.

G-Powers M6-goodiebag indkluderer også et nyudviklet udstødningsystem i titanium, højde-og hårdhedsjusterbar undervogn samt special fremstillede 21″-hjul i størrelsen 245/30 foran og 295/25 bagtil. Bæst!

KLIK I GALLERIET HERUNDER FOR AT SE OG HØRER G-POWER M6 CAB

bmw-m6-convertible-g-power-tuning-1


Reklame: