Den nye BMW M3 har – allerede – fået flere hk

Det tog ikke ligefrem lang tid, før den tyske tuner Manhart var klar med endnu mere power i den nyeste performance-Bimmer.

Den nye BMW M3 har ikke bare et særpræget fjæs, den har også 480 hestekræfter. Eller 510 hvis du går efter Competition-modellen. Altså hvis ikke spørger de tyske tunere hos Manhart først.


For i byen Wuppertal, hvor Manhart holder til, har man også en mening om, hvad en ny M3’er skal kunne. Ja, faktisk ligger det i navnet.

LÆS OGSÅ: Bilister sigtet – Udstødinger lamerede “for meget”


MH3 600 har nemlig 620 hestekræfter. Eller 110 hestekræfter mere end den mest potente fabriksbil fra samlebåndet i München.

Derudover er det småt med detaljer, Manhart har eksempelvis ikke sagt noget om, hvor hurtig deres M3-aftapning er. Hverken fra 0 til 100 km/t eller på toppen. Langsommere end de 3,9 sekunder Competition-modellen kan prale af fra 0 til 100 km/t, bliver det dog næppe.

Manhart vil dog gerne fortælle, at de kan stramme M3’erens undervogn yderligere op med H&R-fjedre. Ligesom 21″ fælge er en mulighed på ordresedlen.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk