Bilister sigtet: Udstødninger larmede “for meget”

To gange tirsdag aften røg bilister i fælden, da Nordjyllands Politi holdt målrettet kontrol i Aabybro. Deres biler larmede for meget. 

Flere beboere i den nordjyske by Aabybro har oplevet lamerende og generende gennemkørsel i deres by. Derfor sendte Nordjyllands Politi tirsdag i denne uge en patrulje til byen.


To gange i løbet af aftenen var der da også noget at komme efter for betjentene, fremgår det af døgnrapporten. Første gang var omkring kl. 19, da patruljen spottede en bil, der på vej ud af en rundkørsel støjede unødigt meget.

Da patruljen tog kontakt til føreren, viste bilen sig at være monteret med en sportsudstødning, der ifølge døgnrapporten afgav unødigt meget støj selv i tomgang. Det udløste en bøde på 2.500 kr.


Endnu en i ‘fælden’
Klokken 21 var den så gal igen. Her støtte samme patrulje på en bil der, dog uden at bryde nogle hastighedsgrænser, flere gange gassede kraftigt op, fremgår det af døgnrapporten.

Politiet standsede derfor bilisten, og efter nærmere kontrol kunne betjentene konstatere, at der også på denne bil var monteret et ‘andet udstødningssystem’.

Om udstødningerne i begge tilfælde var lovlige – altså E-mærket – fremgår ikke af døgnrapporten. Men lige som i det første tilfælde blev aftenens anden bilist sigtet for at føre bil på en måde ‘der afgav unødigt meget støj’. Igen lød bøden på 2.500 kr.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk