Danske Mik laver nogle af verdens flotteste bil-videoer

Storyflight ved Ferrari

Med specialbyggede mikrodroner laver Mik fra Storyflight nogle af de flotteste videoer, vi nogensinde har set!

Kameraet panorerer roligt rundt om en fem røde Ferrari-modeller. Men pludselig flyver kameraet ind ad døren på en Ferrari Roma og ud gennem den anden dør. Er det kunstigt lavet på en computer, eller er kameraet monteret på en meget lang gyro? Nix, det er firmaet Storyflight, der med deres mikrodroner kan filme stort set overalt i den vildeste kvalitet.

Bag Storyflight står danske Mik Dahl, der ved hjælp af specialbyggede droner kan filme på måder, som fænger fra start til slut – på en helt anderledes måde, end det er muligt med traditionelt udstyr.

Når Mik flyver med mikrodronen, foregår det med et sæt goggles på, så han ser præcis, hvad dronen filmer. Herunder kan du se, hvordan det foregår.

Mik fra Storyflight
Ja, Hoonigans går også i kirke…

Vi har samlet to af de flotteste videoer, som Storyflight har lavet. Dem kan du se herunder. Der er både en film fra Formula Automobile og fra Lamborghini Copenhagen.

Læg mærke til, hvordan man som seer bliver taget med helt tæt på bilerne, ind gennem kabinerne, op under taget og tilbage igen. Det ser virkelig cool ud og giver en fantastisk fornemmelse af at være der selv.

Hvis du vil læse mere om Storyflight, så klik ind her: www.storyflight.dk