Reklame:

Danske Henrik Fisker lufter ny superbil på Twitter

Det er ikke meget information, vi får. Men meget tyder på at Ocean-modellen ikke er den eneste bil, danske Henrik Fisker har i støbeskeen. 

Danske Henrik Fisker lagde for nylig et meget interessant billede ud på sin Twitter-profil. Kort og godt skriver mere end antyder den danske bilmand, at Fisker er i gang med at udvikle en eldrevet superbil. Endda med kaleche.

Biledet blev på Twitter 12. januar. Men Henrik Fisker fortalte samtidig, at han hurtigt ville slette tweetet igen. Fredag 14. januar er det da heller ikke at finde på Twitter længere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Første aero- og downforce-test af vores elektriske superbil gik fantastisk! Det er i et segment, der ikke eksisterer i dag, punktum! Kun for fans. Jeg sletter snart (dette tweet, red.)., lød det kryptiske tweet.

Altså inden Henrik Fisker holdt ord og slettede billedet igen.

Detaljer, såsom hvornår køretøjet bilen bliver sat på et samlebånnd, eller hvilken elektrisk drivlinje den gemmer på, fremgik ikke af Fiskers tweet.

Reklameblok:
Men det er klart, at mærket er overbevist, om at ingen anden bilproducent har en model, som den Fisker er ved at udvikle.

Lige nu skal vi dog ikke regne med for meget. Det har Henrik Fisker og Co. sandsynligvis alt for travlt til. For snart er SUV’en er klar til de første kunder. Bilen kommer i øvrigt også til Danmark, hvor prisen begynder ved 325.000 kroner.

 
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?