Politiet havde bødeblok og fotovogn med til bildemonstration

Foto: presse-fotos.dk

Lørdag eftermiddag var der anmeldt en bildemonstration i Aabenraa. Politiet vurderer, at mellem 250 og 300 biler deltog i demonstrationen.

Og selvom demonstrationen forløb fredeligt, og de unge kørte pænt, som JV.dk skriver, så var det alligevel ikke alle deltagere, hvis biler undgik bødeblokken.

Bilisternes formål med demonstrationen var ellers at vise, at man ikke er vanvidbilist, bare fordi der er benzin i blodet.

LÆS OGSÅ: BOMBE TOTALSKADER PARKERET BIL

Artiklen fortsætter efter reklamerne:– Det er gået stille og fredeligt. Der har været nogle enkelte overtrædelser af færdselsloven i form af dyt og kørsel uden sele, men alt i alt er det forløbet fint, lød meldingen fra indsatsleder Mads Danmark ifølge avisen.

Politiet fandt dog alligevel lejlighed til at skrive 31 færdselssager i forbindelse med demonstrationen. Fem bilister fik klip i kørekortene, mens en enkelt fik besked om en betinget frakendelse af førerretten.

Artiklen fortsætter efter videoen:

En anden blev tiltalt for at fornærme politiet, ligesom 17 bilister fik en synsindkaldelse med hjem. Politiet havde også fotovogne på vejene i området i går, men hvor mange, der er blevet blitzet, er endnu ikke gjort op.

Flere billeder: presse-fotos.dk

 

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk