Bombe totalskader parkeret Ford Ka

Mandag morgen havde politiet stadig ingen afgørende spor, af hvem der har smadret en Ford Ka, som stod parkeret i Aabenraa, med en bombe.
Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Mandag morgen havde politiet ingen afgørende spor, af hvem der har smadret en Ford Ka, som stod parkeret i Aabenraa, med en bombe.

En Ford Ka-ejer stillede lørdag aften sin bil på parkeringspladsen ved handelsskolen IBC International Business College i Aabenraa. Da ejeren et døgn senere vendte tilbage efter bilen, var den gamle Ford et udbombet vrag.

TV Syd skriver, at et vidne har meldt sig i sag. Vidnet fortæller, at bilen allerede søndag morgen så ud, som ejeren senere på dagen fandt den.

I døgnrapporten skriver politikredsen, at man formoder, at der er tale om en krysantemumbombes hærgen.LÆS OGSÅ: Ulovligt parkerede biler skabte kaos – betjente løb tør for bødepapir

Vagtchefen fortæller til mediet, at flere af kredsens patruljer hørte et højt brag lørdag aften. Men at det først var, da bilejeren ringende ind og den smadrede Ford, at man fik en idé om det. Politiet kalder det groft hærværk.

– Har du oplysninger, der kan hjælpe med at få stoppet denne vanvittige opførsel, så ring 114, skriver politiet på Twitter.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk