BMW E30 M3 med japanske specs sælges til ‘billig pris’

BMW E30 M3 på auktion
Foto: RM Sotheby's

Okay, billigt bliver det jo aldrig rigtig, når vi snakker E30.

En mand hentede for nogle år siden en E30 M3 til Italien fra Japan, men nu er tiden kommet til at sælge den videre. Derfor er den nu på auktion hos RM Sotheby’s.


LÆS OGSÅ: Opel Manta genopstår med særlig motor

Den japanske arv betyder, at den her E30 er lidt anderledes, end hvad vi ofte ser på europæiske E30’ere. En anden type gearkasse blev leveret til de japanske modeller, så her skiller den her version sig lidt ud – men den har stadig de europæiske kofangere. De er normalt lidt anderledes i Japan. Det skriver RM Sotheby’s i annoncen.


Da bilen landede i Italien, fik den ny lak i Diamond Black plus en masse optimeringer, så den kom til at stå knivskarpt. Skarpt er også kilometertallet, der siger 94.000 km.

BMW E30 M3 på auktion
Foto: RM Sotheby’s

Kabinen ligner noget, der lige er trillet ud fra fabrikken tilbage i 1988, hvor bilen er fra.

Og så er der prisen. Den er jo ikke solgt endnu, men vurderingen siger omkring 650.000 kr. plus afgifter og eventuel shipping. Det er jo rigtig mange penge for en gammel BMW, men vi har set E30 M3’ere, der er solgt for det dobbelt beløb. Så måske det her ikke er nogen helt dum investering?

KLIK HER OG SE AUKTIONEN!

BMW E30 M3 på auktion
Foto: RM Sotheby’s


Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk