Reklame:

Blæste over for rødt og væltede – så røg motorcyklen

En 34-årig mand blev onsdag eftermiddag mødt med et hav af sigtelser efter vanvidskørsel i Aarhus.

Klokken var 14.13, da en civilklædt politibil onsdag eftermiddag spottede en motorcykel med lidt for meget fart på i det sydlige Aarhus.

Det blev dog hurtigt værre, da den civile politibil satte efter motorcyklisten for at standse ham. Her foretog motorcyklisten overhalinger inden om ligesom der igen blev kørt over for rødt. Det oplyser Østjyllands Politi døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Her har politiet formentlig set nok, for den civile politibil gav sig til kende med horn og blink. Noget der dog ikke ligefrem fik motorcyklisten til at stoppe sin kørsel. Tværtimod blev gashåndtaget vredet i bund, og der måtte flere patruljer til.

Blandt andet forsøgte motorcyklisten at ryste politiet af ved at køre op mod 100 km/t gennem en bussluse.

Herfra gik jagten videre på noget fortov. Men på et tidspunkt slap evnerne bag styret alligevel op, da motorcyklen i et forsøge på at vende væltede. Og her haglede det så ellers ned med sigtelser over den 34-årig mand som viste sig at være føreren.

Ikke bare ryger motorcyklen for vanvidskørsel. Manden, der i øvrigt er mistænkt for spiritus-og narkokørsel, måtte i øvrigt slet ikke køre på maskinen.  For at gøre ondt værre viste det sig, at motorcyklen slet ikke er indregistreret.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?