Så mange har allerede bestilt ny dansker-elbil


Henrik Fiskers nye elbil, Fisker Ocean, er en efterspurgt vare. 

Det kunne Henrik Fisker selv fortælle ved et møde for investorer, hvor medierne også var inviteret. På mødet fortalte Fisker ifølge mediet Electrec har over 31.000 bilister således allerede reserveret et eksemplar af Ocean-modellen.

– Når jeg kigger på den fart, vi har på nu, med 31.000 reservationer, ser jeg ikke noget problem i nemt at komme langt over vores mål om 50.000 reservationer i år, lød det fra Henrik Fisker på mødet ifølge Electrec.

– Faktisk nok meget højere, så konverteringen til 50.000 reelle ordrer burde ikke være så svær. Det er jeg helt overbevist om, sagde den danske bildesigner, som tidligere har slået streger for Aston Martin.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Der er tre udgaver af Ocean at vælge i mellem. Den første og billigste er Ocean Sport, som med sine 275 hestekræfter går fra 0 til 100 km/t på syv sekunder. Ocean Ultra byder på 540 hestekræfter og en 0 til 100 km/t-tid på 4 sekunder. Den vil have en rækkevidde på 610 kilometer på én opladning.

Vildest bliver det i Ocean Extreme, som får 550 hestekræfter og som går fra 0 til 100 km/t på 3,7 sekunder. Den vil kunne køre 630 kilometer mellem opladningerne.

Fisker Ocean kommer også til Danmark. Sidste år kunne vi her på Boosted fortælle, at Ocean på danske nummerplader begynder ved 325.000 kr.

Foto: PR
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk