Bilist mister bil i byzone – Havde “glemt” af aflevere nummerpladerne

Foto: Sydøstjyllands Politi

En hurtiggående bilist sendte i slutningen af februar Sydøstjyllands Politi ud på lidt af et detektivarbejde.

113 km/t i 50-zone. Det har nu i mere end et års tid kostet bøde kørekort og bilen. Det blæste en mand dog på, da han 28. februar kort efter middag blev fanget af blitzen fra en fotovogn på Vejlevej i Fredericia.

Faktisk blæste han så meget på færdselsloven, at han både kørte rundt uden kørekort og det i en bil – en ældre Seat Altea – med afmeldte nummerplader. Derfor måtte politiet ud på lidt af et detektivarbejde for at finde bilen, efter at fotovognsoperatøren havde givet besked om hastigheden.

Der skulle dog gå mindre end et døgn, før politiet fandt frem til både mand og bil. Sidstenævnte tog betjentene med sig. Den blev nemlig beslaglagt, da manden erkendte at have kørt forbi fotovognen. Det skriver politikredsen på Facebook.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Nu står han udover en heftig bøde også til en fængselsstraf. Først når en dommer har set på sagen, kan det dog afgøres, om bilen skal konfiskeres.

 

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk