Reklame:

Kvinde frakendt kørekortet for noget mange gør – “Bilister tænker ikke over hvor farligt det er”

En 29-årig kvinde må ikke længere køre bil. Byretten er nemlig kommet frem til, at politiet tog hende i en ‘hverdagsforseelse’ i trafikken. 

Det sker hver dag. Men det bliver det ikke mere lovligt at køre for tæt på den forankørende trafik.

Det må en 29-årige kvinde erkende, efter at byretten har taget kørekortet fra hende. I domsudskriften, som Fyens Stiftstidende har set, står der, at kvinden kørte 112 km/t på Fynske Motorvej ved Langeskov, da hun blev stoppet af politiet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

De efterfølgende beregninger viser, at hun holdt en afstand til forankørende på mellem 11,2 og 13,7 meter.

Ifølge loven er den absolut mindste sikkerhedsafstand 24 meter. På et tidspunkt øgede kvinden farten til 120 kilometer. Men også her kørte hun alt for tæt på den forankørende.

LÆS OGSÅ: Volkswagen kommer med stort løfte: “Det skal være helt slut”

Derfor mister hun nu kørekortet betinget i 3 år. Hun skal også betale sagens omkostninger og afregne en bøde på 3.500 kr. med politiet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Kvinden valgte ifølge avisen ikke at anke udfaldet af dommen. Selvom det sjældent sker, er kvinden dog ikke den første, der er blevet taget i at køre for tæt på andre.

Tilbage i januar i år måtte en 31-årig mand også aflevere kørekortet, fordi han kørte på samme måde.

– Jeg tror ikke, folk tænker over, hvor farligt det egentlig er, men det bør man selvfølgelig gøre, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive dengang til TV2.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?